Reklamcılık

İİSBF Research Highlights Kataloğu Yayınlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bölümlerinin tamamına ilişkin en güncel bilgilerin yer aldığı Research Highlights kataloğu yayınlandı.

Research Highlights’ta İ.İ.S.B.F.’ye ilişkin olarak Genel Bilgilerin yanı sıra İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Bölümlerine ilişkin olarak bilgilere de yer verilmiştir. Bunların dışında fakülte öğretim üyesi ve elemanlarının araştırma alanları ve güncel yayınlarına da yer verilmiştir. Ayrıca fakülteye ilişkin olarak Altyapı, Akademik Başarılar, Akademik Çalışmalar, Araştırma Projeleri, Öğrenci Ödül ve Seçkileri, Faaliyetler, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Geziler, Eğitim ve Atölyeler, Paneller, Sempozyumlar, Konferans ve Seminerler, Söyleşiler, Sergiler, Film Gösterimleri, Yenilikçi Dersler, Eko-Müfredat gibi başlıklara da yer verilmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesine ilişkin en güncel ve detaylı bilgilere ulaşmak için Research Highlights’a buradan ulaşabilirsiniz.