Reklamcılık

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcımızdan İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde Makale Yayını

Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde makalesi yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu’nun “Gerçekliğin Yeni Dünyası ve İletişim Alanı Olarak Sanal Sayısal Oyunlar (Virtual Digital Games as a New World of Reality and Communication Space)” isimli makalesi İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi’nde yayımlandı. Bu çalışmasında Sucu, sayısal sanal dünya oyunlarının iletişim yönünde özgürlük mekânı olarak görülme boyutları ve iletişim çerçevesinde getirdiği dönüşümler ve bu oyunlar üzerinden yeni sanal yaşam tarzlarında oluşan değişimlerin sanal gerçeklik yönündeki etkilerini literatür çalışması kapsamında inceledi.

Makaleyi detaylı incelemek için tıklayınız.