Reklamcılık

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu İGÜ Reklamcılık Bölümü Tanıtım Videosunda Yer Aldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı ve İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu, İstanbul Gelişim Üniversitesi Reklamcılık bölümü tanıtım videosunda yer aldı.

Tanıtım videosunda aday öğrenciler için Reklamcılık bölümünün ders içeriğinden bahseden Sucu, bölümde hem uygulamalı hem de teorik derslerin verildiğinin altını çiziyor. Bu bağlamda teorik derslere örnek olarak İletişime Giriş, Medya Tarihi gibi derslerden bahsederken; uygulamalı olarak da Reklam Atölyesi, İletişim Tasarımına Giriş, Photoshop Uygulamaları, Metin Yazarlığı gibi dersleri örnek gösteriyor.
Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu “Siz değerli öğrencilerimizi de Gelişim Üniversitesi ailesine bekliyoruz. Gelişime açık olun.” diyerek konuşmasını noktalandırıyor.

Videonun tamamına ulaşmak için tıklayınız.