Reklamcılık

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu Öğrenci Merkezi’nde Düzenlenen Coffee Talks’ta Konuk Olarak Yer Aldı

Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu Öğrenci Merkezi’nde Öğrenci Dekanlığı tarafından düzenlenen Coffee Talks’ta konuk olarak yer aldı.

Reklamcılık bölümü öğretim üyesi ve Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu 20 Aralık Çarşamba günü Coffee Talks’a konuk oldu. Öğrenci Merkezi’nde gerçekleşen Coffee Talks etkinliği “Reklamcılık Sektöründe Sürdürülebilir Sorumlu Tüketim ve Üretimin Sağlanması Yönündeki Çalışmalar” adıyla düzenlendi. Sucu, Öğrenci Dekanlığı tarafından gerçekleştirilen Coffee Talks etkinliğine gelen öğrencilerle reklamcılık alanında nasıl sorumlu üretim ve tüketimin gerçekleştirilebileceği, bu konudaki çalışmaların neler olduğu ve nasıl duyarlılık kazanılabileceği ile ilgili konuştu. Etkinliğe uluslararası ve farklı bölümlerden öğrenciler ağırlıklı olarak katılım sağladı. Katılımın yoğun olduğu keyifli bir söyleşi gerçekleştirildi.