Reklamcılık

Reklamcılık Bölümü, İlk Mezunlarını Heyecanla Kutluyor!

Reklamcılık Bölümü, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşıyor. 19 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan tören, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek.

Uzun bir süredir öğrencilere, reklam dünyasının dinamiklerini ve kreatif süreçleri aktaran Reklamcılık Bölümü, mezunlarını sektöre donanımlı bir şekilde kazandırmanın gururunu yaşıyor. İlk kez mezun verecek olmanın heyecanını taşıyan bölüm, bu özel günü öğrencileri, akademisyenleri ve aileleri ile birlikte kutlayacak.

Eğitim hayatları boyunca bilgi ve becerilerini geliştiren öğrenciler, kreatif kampanya planlaması, dijital pazarlama, grafik tasarım ve marka yönetimi gibi temel reklamcılık alanlarında donanımlı bir şekilde yetişti. Bu sayede sektöre atılacakları gün için güçlü bir temele sahip olan mezunlar, yaratıcı ve etkili reklam stratejileriyle müşteri odaklı çözümler sunmayı hedefliyor.

Reklamcılık Bölümü'nün ilk mezuniyet töreni olan etkinlik, 19 Temmuz 2023 tarihinde saat 12:30'da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Reklamcılık Bölümü'nün ilk mezunlarını verme heyecanıyla dolu bu özel günde, tüm öğrencilere başarılar diliyor ve geleceklerinin parlak ve aydınlık olmasını temenni ediyoruz.