Reklamcılık

Reklamcılık Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi Gerçekleşecek

Reklamcılık Bölümü ve Reklamcılık Kulübü’nün ortak düzenlediği sergi 28 Şubat-4 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşiyor

Reklamcılık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Eda Mezda, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu ve Arş. Gör. Aydan Ünlükaya’nın danışmanlığında İİSBF Reklamcılık Bölümü ve Reklamcılık Kulübü’nün ortak düzenlediği “Reklamcılık Bölümü Öğrenci Çalışmaları Sergisi” gerçekleşecek. Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin dijital tasarım ve kolaj çalışmalarından oluşan 49 sanatsal çalışma 28 Şubat-4 Mart 2022 tarihleri arasında Gelişim Sanat Galerisi J Blok 4. katta sergilenecektir.

Sergi açılışı 28 Şubat (Pazartesi) saat 14:00’te gerçekleşecektir. Tüm öğrencilerimizi sergi alanına bekliyoruz.