Reklamcılık

Videographer Kenan Mezda’nın Konuk Olduğu Atölye Gerçekleştirildi

Reklamcılık Bölümü’nün düzenlediği “Workshop: Reklamda Temel Kurgu” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Reklamcılık bölümünün hazırladığı “Workshop: Reklamda Temel Kurgu” atölyesi 22 Aralık 2022 Perşembe günü 13.00-15.00 saatleri arasında J Blok 242 Numaralı Laboratuvar’da gerçekleştirildi.

Videographer Kenan Mezda, reklamcılık alanına ilgi duyan üniversitemiz öğrencileri ile bir araya gelerek reklamda temel kurgu atölyesi gerçekleştirdi. Mezda, gerçekleştirdiği atölyede Adobe Premiere Pro programı ile stok görsel ve videoları kullanarak nasıl reklamda kurgu yapıldığını gösterdi.

Etkinlik, Reklamcılık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Eda Mezda’nın Kenan Mezda’ya plaketini vermesi ve teşekkürlerini sunmasının ardından sonlandırıldı.