Reklamcılık

“Aklıma Bir Fikir Geldi” İletişim Fikirleri Yarışması Başvuruları Başladı

RATEM (Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği)’in düzenlediği üniversiteliler arası iletişim fikirleri yarışması “Aklıma Bir Fikir Geldi” başvuruları başladı. 12. kez düzenlenmekte olan yarışmaya katılım 9 Aralık tarihine kadar devam edecek. Türkiye’deki üniversitelerin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC üniversitelerinin herhangi bir programında öğrenim gören tüm öğrenciler yarışmaya katılabilecek.

Yarışmaya başvuran çalışmalar medya ve iletişim profesyonellerinden oluşturulmuş bir seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Seçici kurul, yarışmaya katılan projeleri Televizyon, Radyo, Yeni Medya ve Gazete-Dergi kategorilerinde değerlendirecek. Dereceye giren projelere ödülleri 16 Aralık’ta tarihi Atlas Sineması’nda yapılacak törenle verilecek. Tüm kategorilerde birinci, ikinci ve üçüncü olanlara para ödülü verilecek.

Yarışmaya katılım hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.