Uluslararası Ticaret ve Finansman

İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2024 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 7 Şubat 2024, 11:30 Tarihinde Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda Gerçekleştirildi

Toplantı, İktisadi İdari Ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Kenan AYDIN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bahri ŞAHİN ve eğitim-öğretim ve planlamadan sorumlu Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Nuri KURULUOĞLU, araştırma-geliştirmeden sorumlu Rektör Yardımcı Sayın Prof. Dr. Necmettin MARAŞLI ile kalite-akreditasyon ve uluslararasılaşmadan sorumlu Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Seyfettin Arda ÖZTÜRKCAN’ın genel bilgilendirme konuşmalarıyla devam etti. Ardından İktisadi İdari Ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Kenan AYDIN tarafından 2023 yılı akademik göstergelerinin paylaşıldığı toplantı, yükseltme alan öğretim üyelerine nişanlarının verilmesiyle son buldu.