Uluslararası Ticaret ve Finansman

Dr. Öğr. Üyesi Edmund Ntom UDEMBA’nın Makalesi Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce) Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Edmund Ntom Udemba’nın makalesi Heliyon’da yayımlandı.

Uluslararası Ticaret ve Finansman (İngilizce) Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Edmund Ntom Udemba’nın “Assessing the human development aspects of CO, PM2.5, PM10, NOX, and SO2 in the United States” başlıklı makalesi Scopus’da taranan Heliyon dergisinde yayımlandı.

Çalışmaya erişmek için tıklayınız.