Uluslararası Ticaret ve Finansman

Dr. Öğr. Üyesi Yahya Can Dura ve Arş. Gör. Sedef Çevikalp’in Uluslararası Dergide Makale Yayını

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Yahya Can Dura ile Arş. Gör. Sedef Çevikalp’in “Ticari Özgürlükler ve Kamu Harcamaları Perspektifinden Türkiye'de Genç İşsizlik Üzerine Bir Eş Bütünleşme Analizi: 1995-2019” isimli makalesi yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Yahya Can Dura ve Arş. Gör. Sedef Çevikalp’in "Ticari Özgürlükler ve Kamu Harcamaları Perspektifinden Türkiye'de Genç İşsizlik Üzerine Bir Eş Bütünleşme Analizi: 1995-2019" isimli çalışmaları uluslararası hakemli bir dergi olan Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi’nde yayımlandı.

Makalenin tamamına ulaşmak için tıklayınız.