Uluslararası Ticaret ve Finansman

Finans Dünyasında Dijitalleşme ve Sürdürülebilirlik Paneli

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü tarafından düzenlenen “Finans Dünyasında Dijitalleşme ve Sürdürülebilirlik” konulu panel 8 Ocak’ta gerçekleştirilecektir.

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ebru Gül Yılmaz’ın moderatörlüğünü yürüteceği ve TEB Dijital Bankacılık Kanal Geliştirme Müdürü Engin Deniz’in konuşmacı olarak katılım sağlayacağı “Finans Dünyasında Dijitalleşme ve Sürdürülebilirlik” konulu panel 8 Ocak Pazartesi günü saat 12:00’de J Blok 344 no’lu derslikte gerçekleştirilecektir. Etkinliğin akışı, bankacılık sektörünün çerçevesinin çizilmesi ve Türkiye’de bankacılık sektörünün gelişimi, dünyada ve Türkiye’de dijitalleşme trendleri, finans dünyasında dijitalleşme ve dijitalleşmenin sürdürülebilirliğe katkısı kapsamında ilerletilecektir.

Etkinliğe tüm öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz davetlidir. Yüz yüze katılım sağlayamayacak olan davetlilerimiz, aşağıda paylaşılan bağlantı üzerinden çevrim içi olarak katılım sağlayabilirler.

meet.google.com/rqu-dyin-qsf