Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Uluslararası Ticaret ve Finansman

İGÜ Tercih ve Tanıtım Günleri Başlıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 18 Temmuz'da başlıyor. İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan bölümlerin tanıtımı, J Blok Gelişim Tower 16. Katta 09:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

İGÜ, Tercih ve Tanıtım Günleri’ne katılan öğrenci adaylarına burs fırsatı sunarken; öğrenci adayları, İGÜ’ye gelerek hayalini kurdukları bölümler hakkında uzman akademisyenler ve tercih danışmanlarından bilgi alıp, tüm sorularına yanıt bulabilecek. Öğrenci adayları aynı zamanda İGÜ Rektörü, fakülte dekanları ve yüksekokul müdürleri ile üniversiteyi tanıyabilme fırsatı bulacak.

Diğer yandan aday öğrenciler, 19-21 Temmuz tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Üniversite Tanıtım Günleri’ni ziyaret edebilir, İGÜ bölümleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilirler.

Not: İGÜ Tercih ve Tanıtım alanına Mustafa Kemal Paşa Metrobüs durağından hareket eden ücretsiz servislerimizle ulaşabilirsiniz.