Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün 2020-2021 Öğretim Yılı’nda Gerçekleştirdiği Etkinlikler

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü bu öğretim yılında iç ve dış paydaşları ile toplamda 13 çevrim içi etkinlik gerçekleştirmiştir.

COVID-19 Salgını, 2020 yılının Mart ayında Türkiye’de görülmüş; bu tarihten hemen sonra üniversiteler uzaktan eğitime geçmiş ve etkinlikler de çevrim içi olarak yapılmaya başlanmıştır. İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü akademik faaliyetlerin uzaktan yürütüldüğü bu süreci, çeşitli konularda 13 (on üç) çevrim içi etkinlik gerçekleştirerek verimli bir şekilde değerlendirmiştir.

Aşağıda İGÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün 2020-2021 Öğretim Yılı’nda gerçekleştirdiği çevrim içi etkinlikler sıralanmıştır. Etkinlik detaylarına ulaşmak için etkinlik isimlerinin üzerine tıklayabilirsiniz.
  1. Anılarla Eğitimciler Söyleşisi
  2. Milli Mücadelede Bir Şair: Mehmet Akif
  3. Dış Paydaşımız BİLSEM ile etkinlik
  4. Yazarlık Platformu - 1