Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Boğaziçi Marketing Academy 2023 Etkinliği

Boğaziçi Marketing Academy 2023 etkinliği 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencilerimizin de faydalanabileceğini düşündüğümüz etkinliğin detayları şu şekildedir:

Boğaziçi Marketing Academy 2023: Pazarlama Dünyasının Kapılarını Aralıyor

Boğaziçi Marketing Academy, pazarlama alanında geleceğin liderlerini yetiştirmek ve öğrencilere pazarlama dünyasının kapılarını aralamak için 9-12 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Boğaziçi Marketing Academy, Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrencilere pazarlama alanındaki en güncel bilgileri sunmayı hedeflemektedir. Etkinlik, online eğitimler ve yüz yüze workshoplar ve panelleri içeren dört gün boyunca devam edecektir.

Eğitim ve Deneyim Bir Arada

9 ve 10 Kasım tarihlerinde, pazarlama sektörünün önde gelen isimleri tarafından verilecek eğitimler, online platform üzerinden katılımcılarla buluşacak. Katılımcılar, Geleneksel Pazarlamadan Dijitale Dönüşüm, Yeni Trendler, Dijital Pazarlama, SEO, Google Analytics & Ads, Influencer Marketing, Sürdürülebilir Pazarlama ve daha birçok konuda kapsamlı eğitimler alacaklar.

11-12 Kasım tarihlerinde ise Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te yüz yüze düzenlenecek olan workshoplar ve paneller, katılımcılara interaktif bir ortamda network edinme ve öğrendiklerini deneyimleme fırsatı sunacaktır.

Çeşitli Konu Başlıkları

Boğaziçi Marketing Academy oturumlarında bir dizi önemli pazarlama konusu ele alınacaktır. Bunlar arasında Geleneksel Pazarlamadan Dijitale Dönüşüm, Yeni Trendler, Dijital Pazarlama, SEO, Google Analytics & Ads, Influencer Marketing, E-Ticaret, İçerik Pazarlama, Yapay Zeka Destekli İçerik Pazarlama, Sosyal Medya Pazarlama (Instagram, Facebook, TikTok), Dijital Pazarlama Trendleri, META ve Güvenlik konuları yer almaktadır.

Detaylar ve Kayıt

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.