Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, Sürekli Eğitim Söyleşileri’nde Konuşmacı Olarak Yer Alacak

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı olan Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, “Pandemi Sonrası Halkla İlişkiler ve Yapay Zeka” başlıklı konuşması ile bir söyleşi gerçekleştirecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sürekli Eğitim Söyleşileri’nde bölüm başkanımız Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp konuşmacı olarak yer alacak. Aydınalp, “Pandemi Sonrası Halkla İlişkiler ve Yapay Zeka” başlıklı konuşması ile Covid-19 Pandemisi sonrası halkla ilişkilerin durumu ve halkla ilişkilerde yapay zeka kullanımını aktardığı bir söyleşide bulunacak. Söyleşi; Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emel Tozlu Öztay’ın moderatörlüğünde 23 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 14:00-15:00 arasında gerçekleştirilecek.