Halkla İlişkiler ve Tanıtım

2018 Yılı Mezuniyet Coşkusu Genç İletişimcilerin Gurur Günü

2018 YILI MEZUNİYET COŞKUSU
GENÇ İLETİŞİMCİLERİN GURUR GÜNÜ

2017 – 2018 Eğitim- Öğretim Yılı İstanbul Gelişim Üniversitesi Mezuniyet Töreni,  6 Haziran 2018 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Çok yoğun bir katılımın olduğu Mezuniyet Etkinliği öğrenci konsey başkanının konuşması ile başladı. Sonrasın da Rektör. Prof. Dr. Burhan AYKAÇ, Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ konuşmaları ve öğrencileri tebrik etmesi ile devam etti. Mezuniyet Törenine fakülte ve yüksekokulların katılımı şu sırada gerçekleşti. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak sahnede sırasıyla yer aldılar. Mezuniyet töreni öğrencilerin aile ve yakınlarının yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Öğrenciler mezun oldukları ve üniversite sonrası iş hayatına atılacakları için çok heyecanlı ve gururluydular. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Muhammed Işık “Hocalarımıza bizi bugüne getirdikleri için yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum, yeni bir hayata başlangıç yapacağımız için çok mutluyuz” dedi.  Diğer bir Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Şeyma Efe “İstanbul Gelişim Üniversitesinden mezun olduğum için kendimi özel hissediyorum.  İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyelerinin her birine değerli destekleri için teşekkür etmek istiyorum. Yüksek lisans eğitimime yine aynı üniversite de değerli hocalarımızla devam etmek istiyorum.” ifade etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun olan 38 öğrencisi keplerini Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak AYDINALP, Bölüm Başkanı Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sarp BAĞCAN, Arş. Gör. Sezgin SAVAŞ, Arş. Gör. Kemal GÜNAY ile birlikte büyük bir heyecanla attılar.

Tüm değerli öğrencilerimizin mezuniyetlerini kutlar, onların gelecek çalışma hayatlarında başarılar dileriz.