Halkla İlişkiler ve Tanıtım

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ofis Saatlerimiz Başlıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü bünyesinde ders veren öğretim üyelerimiz, üniversitemizin “Ofis Saati” uygulaması kapsamında öğrencilerimiz ile buluşuyor.

Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen “Ofis Saati” uygulaması, yüz yüze eğitim dönemimizde de devam edecektir. Bu sayede ders verdiğimiz öğrencilerimiz ders saatleri dışında da öğretim üyelerimiz ile bir araya gelme imkânına sahip olacaktır.

Öğrencilerimizin öğretim üyelerimizden danışmanlık alabilmelerini, etkileşimde bulunabilmeyi sağlayan uygulama kapsamında; Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’müzde eğitim veren öğretim üyelerimizin ofis saatleri aşağıda yer almaktadır:

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ OFİS SAATLERİ
ÖĞRETİM ÜYESİ OFİS SAATİ