Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Arş. Gör. Zeynep Özcan’dan Uluslararası Hakemli Dergide Makale Yayını

Arş. Gör. Zeynep Özcan’ın “COVID-19 Pandemisinde Birer Kanaat Önderi Olarak Siyasi Parti Liderlerinin Sosyal Medya Paylaşımları Üzerine İnceleme” adlı makalesi Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi’nde yayınlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde Arş. Gör. Zeynep Özcan’ın uluslararası hakemli dergi olan Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi’nde makalesi yayınladı. Özcan, “COVID-19 Pandemisinde Birer Kanaat Önderi Olarak Siyasi Parti Liderlerinin Sosyal Medya Paylaşımları Üzerine İnceleme” adlı makalesinde birer kanaat önderi olarak siyasi parti liderlerinin Covid-19 Pandemisi’ne ilişkin bilinçlilik, farkındalık oluşturulması noktasında sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarını araştırdı. Araştırmada T.C. Sağlık Bakanlığı’nın “maske”, “mesafe” ve “temizlik” sloganı üzerinden hareketle kategorisel analizde ve frekans analizinde bulundu.

Makaleyi detaylı incelemek için tıklayınız.