Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne “Dekan" Olarak Atandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp, İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde dekanlık görevine başladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde “Dekanlık” görevine başlayan Aydınalp, 2015 yılından beri üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanlığı’nda bulunmaktadır. 2010 yılında Yardımcı Doçent, 2015 yılında Doçent ve 2020 yılında Profesör unvanını alan Aydınalp; üniversitemizde 2019 yılından beri Akademik Birim Kalite Kurulu Üyesi, 2020 yılından beri Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı, 2019 yılından beri İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yayın Kurulu Üyesi, 2018 yılından beri Topluma Katkı Komitesi Üyesi, 2017 yılından beri Kamuoyu ve Toplum Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Üyesi, 2016 yılından beri ise Fakülte Doçent Temsilcisi, Fakülte Kurulu Üyesi ve Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.