Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler Bölümü Tarafından İletişim Perspektifinden Büyük Veri Etkinliği Gerçekleştirilecek

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Tarafından İletişim Perspektifinden Büyük Veri etkinliği gerçekleştirilecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileriyle Webinar aktiviteleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında 7 Ocak 2021 Perşembe günü İstanbul Üniversitesi'nden Dr. Oğuz Kuş'un katılımlarıyla "İletişim Perspektifinden Büyük Veri" etkinliği gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü bölüm öğretim üyelerimizden Dr. Esra Tunçay'ın üstlenildiği etkinlik saat 11:00'de başlayacak. Etkinlik Google Meet üzerinden gerçekleşecek.
Etkinliğe katılmak için linke tıklayabilirsiniz: meet.google.com/bcy-fsjd-nif

büyük veri afiş