Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, birinci sınıf öğrencilerinin Üniversiteye adaptasyonunu sağlamak için 24. Ekim. 2018 tarihinde Bölüm hocalarıyla oryantasyon gerçekleştirildi.

Oryantasyon, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Güzin ILICAK AYDINALP, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkan Yardımcısı Sarp BAĞCAN ve Bölüm Araştırma Görevlisi Sezgin SAVAŞ’ın katılımıyla J Blok 343 numaraları derslikte yapıldı. Oryantasyon sırasında öğrencilere akademik süreçlerin işleyişi, sınav süreci, sınav yönetmeliği, disiplin yönetmeliği, ön lisans diploması hakkında bilgi, Çap ve Yandal imkanları, staj imkanı, yaz okulu, klupler hakkında bilgi,  kariyer imkanları ve Erasmus programı gibi pek çok konu hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Öğrencilerin sorularının da yanıtlandığı toplantı, öğrencilere yeni akademik dönem ve üniversite yaşamlarında başarılar dilenmesinin ardından sonlandı.