Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sacide Vural FEDEK Kurultayı’na Katıldı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sacide Vural, FEDEK ailesinin değerlendiricisi olarak FEDEK Kurultayı’na katıldı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sacide Vural, FEDEK ailesinin değerlendiricisi olarak 24 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilen FEDEK Kurultayı’na katıldı. Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Muzaffer Elmas’ın katılımıyla gerçekleşen toplantı, FEDEK’in yönetim kurulunda yer alan Prof. Dr. Sermin Örnektekin’in başkanlığında düzenlendi. Toplantı, covid-19 küresel salgını nedeniyle çevrimiçi yapıldı.

FEDEK, FEF bölümlerinde (Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri) eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve topluma hizmeti ilerletmek amacıyla kurulmuştur. FEDEK, farklı disiplinlerdeki öğretim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Türkiye’de FEF öğretiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmaktadır. FEDEK, kurumların öğretim programlarını kendi başvurusu üzerine değerlendirmek ve akredite etmek amacıyla çalışmaktadır.