Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sacide Vural İLAD/İLEDAK Toplantısı’na Katıldı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sacide Vural, İLEDAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak katıldığı toplantıda İletişim Fakültesi dekanlarına özdeğerlendirme raporlarına ilişkin bilgiler verdi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sacide Vural, 17 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilen İletişim Fakültesi dekanlar toplantısına katıldı. Vural, İLEDAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak katıldığı toplantıda İletişim Fakültesi dekanlarına özdeğerlendirme raporlarına ilişkin bilgiler verdi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Muzaffer Elmas’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya 2018-2019 döneminde akredite edilen ve 2020 yılında ara değerlendirme için başvuruda bulunan kurumların dekanları, ilgili bölüm başkanları ve akreditasyon temsilcileri katıldı ve sürecin çevrimiçi işleyişi hakkında bilgiler verildi. Ara değerlendirme için İLAD’a başvuran kurumlar, eğitim-öğretimin pandemi şartlarında hangi stratejilerle yürütüldüğüne ilişkin verdikleri yanıtları İLEDAK ve ekip üyelerine iletecek.