Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünün 2019 yılı mezuniyet gururu

Yeni iletişimciler iletişim sektörüne katılmaya hazır.

2018 – 2019 eğitim- öğretim yılı İstanbul Gelişim Üniversitesi Mezuniyet Töreni,  24-25 Temmuz 2019 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde saat 12.00’de gerçekleşti. Mezuniyet törenine İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç ve Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir Gayretli de katıldı. Mezuniyet töreninin ilk günü olan 24 Temmuz’da İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi üçüncü sırada yer aldı. Mezuniyet töreni üniversite yönetimi, öğretim üyeleri ve öğrencilerin aile ve yakınlarının yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Didem Temel “Öğrendiğimiz şeyleri öğrenciliğimiz sırasında ve çalışma hayatımızda uygulayabildiğimizi gördük. Bölümün ve hocaların sektörler ve müfredatı bir arada yürütmesi gerekten güzel bir şey. Fakültemizde bu bölümü seçecek öğrencilere bölümü tavsiye ederim.” dedi. Diğer bir Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Üveys Deveci ise duygularını “İstanbul Gelişim Üniversitesinde bulunmak mutluluk vericiydi. Bilgilerini bizimle paylaşan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde ifade etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun olan öğrenciler Bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp ve Dr. Öğr. Üyesi Sarp Bağcan ile birlikte keplerini attılar. Etkinliğin ardından, dört seneyi birlikte geçirmiş olan öğretim üyeleri ve öğrenciler birlikte fotoğraf çektirdiler.

Tüm değerli öğrencilerimizin mezuniyetlerini kutlar, onların gelecek çalışma hayatlarında başarılar dileriz.