Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün AQAS Başarısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde yer alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Avrupa’nın en önemli akreditasyon kuruluşlarından biri olan AQAS’tan akreditasyon belgesi almıştır.

4 yıllık Halkla İlişkiler ve Tanıtım eğitimi veren Bölüm, bu belgeyle öğrencilerinin Avrupa’da daha kolay iş imkanına sahip olması ve eğitiminin uluslararası standartta kabul görmesini sağlamıştır. Bölüm Başkanı Doç.Dr. Güzin Ilıcak Aydınalp’e bu başarıyı gösteren belgeyi 07 Mart 2018 tarihinde Gelişim Tower’da, AQAS Genel Müdürü Doris HERMANN ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Eberhard MENZEL tarafından takdim edilmiştir.

Bu törene ayrıca Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir GAYRETLİ, Rektör Prof. Dr. Burhan AYKAÇ, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet GÜMÜŞ ve akredite olan diğer bölümlerin öğretim üyeleri katılmıştır.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören AQAS Genel Müdürü Doris HERMANN ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Eberhard MENZEL teşekkür konuşmalarıyla ve belge taktimi edilmiştir. Sonrasında ise etkinlik kokteyli düzenlenmiştir.