Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Tezli Yüksek Lisans Programı Açıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, eğitim alanındaki öncü rolünü sürdürerek, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde yeni bir akademik fırsat daha sunmaya hazırlanıyor. Üniversite, halkla ilişkiler ve tanıtım alanında uzmanlaşmak isteyen öğrenciler için tezli yüksek lisans programını başlatma kararı aldı.

Günümüzün hızla değişen iletişim ve medya dinamikleri, iş dünyasının ve toplumun ihtiyaçlarını şekillendiriyor. Bu kapsamda, halkla ilişkiler ve tanıtım alanında daha derinlemesine bir bilgi birikimi ve uzmanlık sağlamayı amaçlayan tezli yüksek lisans programımızı duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Halkla ilişkiler ve tanıtım tezli yüksek lisans programı, öğrencilere alanında deneyimli ve akademik olarak nitelikli öğretim kadrosu eşliğinde ileri düzeyde eğitim imkanı sunmayı hedefliyor. Program, katılımcılara modern iletişim stratejilerini anlamak, medya ilişkilerini yönetmek, kriz iletişimi becerilerini geliştirmek gibi kritik konularda derinlemesine bilgi kazandırmayı amaçlamaktadır.

Profesyonel kariyerlerine hız kazandırmak isteyen, iletişim alanında öne çıkmak isteyen bireyler, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin geniş kapsamlı akademik kaynaklarından ve güçlü ağından yararlanarak bu programla kendilerini geliştirme fırsatını bulacaklar.

Lisansüstü eğitimde mükemmeliyeti hedefleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi, yeni tezli yüksek lisans programı ile öğrencilerini geleceğin iletişim profesyonelleri olarak yetiştirmeye devam ediyor.

Başvuru ve detaylı bilgi için üniversitenin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Cihangir Mahallesi Duygu Sokak No:2 F BLOK İstanbul Gelişim Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü Avcılar / İstanbul
Telefon: 0212 422 70 00 / 7803
E-posta: lisansustu@gelisim.edu.tr