Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İGÜ Lise Yaz Akademi Kayıtları Devam Ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin, lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği "İGÜ Lise Yaz Akademisi" bu yıl 4-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirecek. Öğrencilerin kariyer hedeflerine katkıda bulunmak ve öğrencilere üniversite yaşamını deneyimleme imkânı sunmak amacıyla hazırlanan bu akademi, lise öğrencilerinin istedikleri bölümle ilgili tecrübe kazanarak kariyer planlamalarına destek olacak.

Lise Yaz Akademisi'ne başvurular için son tarih 26 Haziran. Aday öğrenciler, ilgi duydukları alanlarda doğru kaynaklardan bilgi edinebilecekleri ve kariyer hedeflerini belirlerken gerçek bir üniversite deneyimi yaşayabilecekleri bu akademiye ücretsiz olarak başvurabilirler. Başvuruları "summerschool.gelisim.edu.tr" adresinden yapabilirler.

Akademide birçok farklı bölüme ait dersler yer alacak. Öğrenciler, Uçak Mühendisliği'nden Etkili İletişim ve Beden Dili'ne, Blockchain'den Makarna Atölyesi'ne, Diş Hekimliği'nden E-Ticaret'e kadar çeşitli alanlarda dersler alarak deneyim kazanma fırsatı bulacaklar.

Bu akademide öğrencilere sunulan dersler şunlardır:

• Blockchain Atölyesi
  • Ekonomi ve Finans Atölyesi
  • Makarna Atölyesi
  • Öfkemizi Tanıyalım Atölyesi
  • 21. Yüzyıl İletişim Çalışmaları Atölyesi
  • Oyunlaştırma Atölyesi
  • Etkili Konuşma Atölyesi (İngilizce)
  • Etkili İletişim ve Beden Dili Atölyesi
  • Diş Hekimliğinde Üç Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi
  • Havacılık Atölyesi
  • Uygulamalı Siber Güvenlik Atölyesi
  • Endüstriyel Otomasyon Sistemi Uygulamaları ve Siber Güvenlik Analizleri Atölyesi
  • Bilgisayar Programlama’nın ABC’si Atölyesi
  • Mesleklerin Geleceği Atölyesi
  • Uçak Mühendisliği ve Tasarım Atölyesi
  • E-Ticaret Atölyesi

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.