Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İİSBF Aylık Bülteni: SosyoCom'un Kasım Sayısı Yayımlandı

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin Reklamcılık Bölümü tarafından hazırlanan SosyoCom, Kasım ayında zengin içerikleri ile okurlarla buluşuyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin aylık bülteni SosyoCom, 2023 Kasım sayısıyla yayında! Reklamcılık bölümü tarafından hazırlanan bu sayı, geniş bir yelpazede ilgi çekici konulara ve güncel gelişmelere odaklanıyor.

SosyoCom'un Kasım sayısında, Tekno-Gündem, Eko-Gündem, Yeni Meslekler, Kültür-Sanat-Edebiyat, SosyoCom Raf, Eğitim-Araştırma, Girişimcilik ve İnovasyon, Siyasi Gündem, Sağlık-Psikoloji, Sosyo-Gündem, Sosyalleşme Zamanı ve Akademik Yaşama Dair başlıklı zengin içerikli bölümler bulunmaktadır.

Fakültemizin aylık bülteni Sosyocom'un Kasım sayısını okumak için tıklayabilirsiniz.