Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İletişim İnovasyon Kulübü Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrenci kulübü İletişim İnovasyon Kulübü Eğitim ve İş Hayatında Dijital Gelişmelerin Etkileri konulu söyleşi için SpaceWalkerVR kurucusu Hamit Keleş’i konuk ettiler.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrenci kulübü İletişim İnovasyon Kulübü çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu doğrultuda İletişim İnovasyon Kulübü son günlerde sıkça duyduğumuz, üzerine sıkça konuşulan ve çoğumuzun henüz pek az şey bildiği Metaverse kavramı ile ilgili bize ufuk açıcı bilgiler aktaran SpaceWalkerVR kurucusu Hamit Keleş’i, İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aziz Sancar Konferans Salonu’nda 24 Mart Perşembe günü saat 11:00’de başlayan söyleşi etkinliğinde konuk etti.