Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Öğrencilerin İlgi ve Uzmanlıklarına Yönelik İş Fırsatları

Öğrencilerin ilgi ve uzmanlıklarına yönelik iş fırsatları

İçerik: Eyüp’te düzenlenen yemekte öğrencilerin ilgi alanları tespit edilerek geleceğe yönelik rehberlik edilmeye çalışılmıştır. Mezun olmamış ve olma aşamasında olan öğrencilere yönelik bu etkinlik, iş yaşamına öğrencileri hazırlamak, iş yaşamına katılımlarını etkin kılmak amacı taşımaktadır. Öğrencilerin ilgi alanlarını tespit, onlara özfarkındalık sağlarken iş yaşamlarında başarının da yolunu açmaktadır. İnsanlar kendilerini tanıdıkları ölçüde başarılı olabilirler. Dolayısıyla kendini tanıma hem sevilen işte çalışabilme hem de söz konusu işte başarılı olabilmenin anahtarıdır. Bu bağlamda öğrencilere yönelik farkındalık yaratma çalışmaları bilgi aktarımı kadar değer taşıyan bir olgudur. Öğrencilere etkinlikte bu kavramlar aşılanmaya çalışılmıştır.