Halkla İlişkiler ve Tanıtım

İGÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü oryantasyon programı gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, bölüm öğretim üyelerinin katılımıyla birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon gerçekleştirdi.

Oryantasyonda, akademik işleyiş, ders programı, bölümün uzmanlık alanı, akademik hiyerarşi, derslerin işlenişi, Erasmus+ değişim programı, çift anadal ve yandal programları, ders saatleri, kariyer imkânları, sınav süreci, öğrenci kulüpleri ve okul etkinlikleri hakkında konuşuldu. Öğrencilerin sorularını Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp cevaplandırdı. Öğrenciler özellikle bölüme isteyerek geldiklerini belirterek Gelişim Üniversitesinde bulunmaktan mutlu olduklarını belittiler.

Oryantasyon etkinliği İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bölümleri tarafından dönem açılışlarında gerçekleştirilmektedir. Oryantasyon, her yıl üniversiteye yeni katılmış birinci sınıf öğrencilerinin üniversiteye adapte olabilmelerini sağlamak için düzenlenmektedir.