Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Pazarlama İletişimi Konferansları: Pazarlama İletişiminde Marka Yönetimi Etkinliği Gerçekleşecek

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, öğrencilerin kariyerlerinde önemli bir adım atmalarını sağlayacak bilgilendirici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. "Pazarlama İletişimi Konferansları: Pazarlama İletişiminde Marka Yönetimi" adlı etkinlik, 15 Mart 2024 tarihinde K Blok Firnas Oditoryum'da gerçekleşecek.

Etkinlik, öğrencilerin halkla ilişkiler sektörü hakkında kapsamlı bilgi edinmelerini amaçlarken, aynı zamanda sektörle doğrudan bağlantı kurma fırsatı sunarak kariyerlerine değerli bir katkı sağlamayı hedefliyor. Manifesto İletişim Ajansı Marka Direktörü Muzaffer Ergun Bey'in sektör deneyimini paylaşacağı etkinlik, sektördeki güncel gelişmeleri ve pratik bilgileri doğrudan uzman birinden öğrenme fırsatı sunacak.

Bu değerli etkinliğe öğrenciler başta olmak üzere ilgilenen herkes davetlidir.