Halkla İlişkiler ve Tanıtım

RePEc ''Akademik Yayın Performansı’’ sıralamaları belli oldu: İstanbul Gelişim Üniversitesi ilk %25’te yer aldı!

RePEc tarafından gerçekleştirilen “Akademik Yayın Performansı”nın 2021 yılı Aralık ayı sonuçlarına göre İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü, 234 kurum arasında 50’nci sırada yer almayı başardı.

Dünyadaki iktisatçıları ve bağlı oldukları kurumları çevrim içi sistemde buluşturup, iktisat çalışmalarını ilgililere sunan RePEc, dünya genelindeki iktisatçıları da kriterler bağlamında sıralıyor. 2021 yılı Aralık ayındaki sıralamada İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü, 234 kurum arasından 50’nci olarak ilk %25’te yer aldı. Ideas RePEc’in tüm zamanlar kapsamında Türkiye’deki iktisatçılara yönelik sıralamasında İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Lojistik Yönetimi bölümü Dr. Öğr. Üyesi Festus Victor Bekun, 887 yazar içerisinde 84. sırada yer aldı.

Haber kaynağına erişmek için tıklayınız.