Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Seyahat Etmek Evrim Geçirmektir

“Seyahat etmek evrim geçirmektir.”

İGÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü
İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi ve İdari Sosyal Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerini,  Erasmus iş birliği ile Avrupa ülkelerine eğitim almaya göndermeye devam ediyor.  Erasmus Değişim Programına 2018 – 2019 güz döneminde, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Adil Burak Akın  ve 3.Sınıf öğrencisi Nil Akpınar birçok öğrenci arasından yapılan sınavı kazanarak  Polonya’ya ve Protekiz’e gitmeye hak kazandılar. Kendilerini geliştirmek, farklı kültürleri tanımak ve yabancı dillerini pekiştirmek amacıyla,  gelecek güz döneminde 6 ay boyunca farklı ülkelerde eğitim alacak olan öğrencilerimize, ülkeden ayrılmadan duygu ve düşüncelerini sorduk.

Adil Burak AKIN- PORTEKİZ
“Erasmus programı; dil gelişimi, kültürel zenginlik, bakış açısı ve vizyon sağlamak yönüyle biz öğrenciler için biçilmiş kaftan. Gençliğimizin maceraya en aç olduğu öğrencilik yıllarında hepimizin unutulmaz birer deneyim yaşayacağından eminim. Okulumuz, devletimiz ve Erasmus projesi tarafından bize sağlanan öğrenci değişim programından yararlanmayı da tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Zevk almaya bakın ve tadını çıkarın. Pierre Bernardo’nun şu sözü ile bitirmek istiyorum.”

“Seyahat etmek evrim geçirmektir.”

Nil AKPINAR – POLONYA

“Erasmus öğrenci değişim programı her zaman katılmak istediğim bir programdı. Hocalarımın da yönlendirmesiyle birlikte Erasmus’dan haberdar oldum ve Erasmus sınavını kazandım. Mutluyum, heyecanlıyım yeni tecrübeler kazanacağımdan dolayı birçok duyguyu bir arada yaşamaktayım. Bu tecrübenin hem kişisel gelişimimde hem de iş hayatımda çok yardımcı olacağına inanıyorum. Bana ve katılan diğer arkadaşlarıma farklı bir akış açısı sunacak, artık dünyaya farklı bir pencereden bakacağız, yeni insanlarla tanışıp, onların kültürlerine misafir olacağız. Şimdiden bunları yapmak için sabırsızlanıyorum.”