Halkla İlişkiler ve Tanıtım

SosyoCom’un Haziran Sayısı Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin aylık etkinlik ve haber bülteni SosyoCom, Havacılık Yönetimi bölümünün editörlüğünde yayımlanan 2023 Haziran sayısıyla okuyucularına ulaştı.

SosyoCom'un 30. sayısı, geleneği haline gelen bölümleriyle birlikte, yine ilgi çekici içeriklere ev sahipliği yapıyor. Okuyucularına akademik dünyanın yanı sıra sektörel haberlere de erişme imkanı sunan Sosyocom, Haziran sayısında da bu misyonunu sürdürerek güncel haberleri ve ilgili disiplinlerdeki akademik çalışmaları takip etme fırsatı sunuyor.

SosyoCom'un Haziran sayısı, Havacılık Yönetimi bölümü editörlerinin öncülüğünde okuyucularına sağladığı kapsamlı içeriklerle dikkat çekiyor. Öğrencilere ilham veren ve bilgi sağlayan SosyoCom, gelecek sayılarında da çeşitli disiplinlerden öğrenci ve akademisyenleri bir araya getirmeyi sürdürecek.

SosyoCom'un Haziran sayısına erişmek için tıklayınız!