Halkla İlişkiler ve Tanıtım

SosyoCom’un Kasım Sayısı Yayında

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin aylık etkinlik ve haber bülteni SosyoCom'un Kasım sayısı Yeni Medya ve İletişim bölümünün editörlüğünde yayımlandı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü doktor öğretim üyesi Merve Özdemir ve araştırma görevlisi Emre Ergen’in de yazılarıyla katkı sunduğu SosyoCom'un Kasım sayısında Tekno-Gündem, Eko-Gündem, Yeni Meslekler, Kültür-Sanat-Edebiyat, SosyoCom Raf, Eğitim-Araştırma, Girişimcilik ve İnovasyon, Siyasi Gündem, Sağlık-Psikoloji, Sosyo-Gündem, Sosyalleşme Zamanı ve Akademik Yaşama Dair başlıklı bölümlerde ilgi çekici yazılar yer aldı.

Fakültemizin aylık etkinlik ve haber bülteni SosyoCom'un Kasım sayısını okumak için tıklayınız.