Halkla İlişkiler ve Tanıtım

SosyoCom'un Temmuz Sayısı Yayımlandı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nin etkinlik ve haber bülteni olan SosyoCom, 2023 Temmuz sayısını, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünün özenli editörlüğüyle okuyucularına sunuyor.

SosyoCom'un 31. sayısı, geleneği haline gelen özel bölümleri ve etkileyici içerikleriyle okuyucusunun karşısına çıkıyor. Akademik dünyanın kapılarını aralamasının yanı sıra sektörel haberlere de ışık tutan SosyoCom, bu misyonunu daha önceki sayılarında olduğu gibi Temmuz sayısında da devam ettiriyor. Bu sayede okuyucular, güncel haberleri ve ilgili disiplinlerdeki akademik çalışmaları yakından takip etme fırsatı buluyorlar.

Zengin içerikleriyle dikkat SosyoCom'un Temmuz sayısı, öğrencilere ilham kaynağı olmanın yanı sıra sağladığı zengin bilgi kaynaklarıyla da ön plana çıkıyor. SosyoCom, gelecek sayılarda da farklı disiplinlerden öğrenci ve akademisyenleri bir araya getirerek bilgi alışverişini desteklemeye devam edecek.

SosyoCom'un Temmuz sayısına erişmek için tıklayınız!