Psikoloji

Korona Pandemisinin Psikolojik Etkileri Paneli Gerçekleştirildi

Psikoloji Bölümü'nün hocaları Prof. Dr. Özden Şükran Üneri, Dr. Öğr. Üyesi İshak Sayğılı ve Dr. Öğr. Üyesi Mehran Rostamzadeh'in konuk olduğu panel 08.01.2020 Cuma akşamı saat 20.00'da gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü, Covid-19 Pandemisinin psikolojik etkilerinin daha iyi kavranabileceği ve bu etkilerle başa çıkmanın yollarının tartışılacağı 'Korona Pandemisinin Psikolojik Etkilerii' isimli paneli gerçekleştirdi.

Panelde Psikoloji Bölümü öğretim üyelerinden sırasıyla;
Prof. Dr. Özden Şükran Üneri; 'Bilişsel Açıdan Kaygı, İzolasyon ve Çocuk Yaş Grubuna Yansımaları'
Dr. Öğr. Üyesi İshak Sayğılı; 'İzolasyon, Karantina ve İnsanlık Deneyimi'
Dr. Öğr. Üyesi Mehran Rostamzadeh; 'Psychological Impact of Covid-19' başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdi.
Kıymetli bilgi paylaşımları için hocalarımıza ve katılan herkese teşekkür ederiz.
Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere!