Psikoloji

Psikoloji Kulübü, Prof. Dr. Özden Şükran Üneri ile Online Dönemin Çocuklarda ve Ergenlerde Etkileri Seminerini Gerçekleştirdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Kulübü, 27.12.2020 tarihinde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ilk akademik etkinliğini gerçekleştirdi. “Online Dönemin Çocuklarda ve Ergenlerde Etkileri” konulu seminer, İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Özden Şükran Üneri tarafından gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Kulübü,  27.12.2020 tarihinde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ilk akademik etkinliğini gerçekleştirdi. “Online Dönemin Çocuklarda ve Ergenlerde Etkileri” konulu seminer, İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Özden Şükran Üneri tarafından gerçekleştirildi.

Seminerde; tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemi süreci nedeniyle çevirimiçi eğitime geçiş, çevirim içi eğitimin avantaj ve dezavantajları, çocuklar üzerindeki etkileri, pandemi dönemi ve bu tarz kaygı yaratan yaşamsal sorunların çocuklar ve ergenlerdeki etkileri, pandemi sürecinde ruhsal açıdan olumsuz durumlar yaşanırsa nasıl çözülebileceği  başlıkları Prof.Dr. Özden Şükran Üneri tarafından ele alındı. Söyleşinin interaktif şekilde geçtiği ve yoğun ilgi gördüğü izlendi.

ÖzdenÜneri