Reklamcılık

12 Aralık'ta “Siber Güvenlikte Siber Zorbalık” ve “Bilgi Güvenliği Önemi ve Farkındalığı” Seminerleri Gerçekleşecek

Günümüzde iletişim teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte bireyler kimliklerini sosyal ağlarda inşa etmekte ve tüm bilgilerini bu ağlarda bulunan diğer bireylerle paylaşmaktadır. Sosyal ağlarda yaşanılan bu durum bilgi güvenliğini tehdit etmektedir. Ayrıca siber ağlardaki zararlı davranışların çoğalması “siber zorbalık” konusunun önemini ortaya atmaktadır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Siber Güvenlik Araştırmaları Merkezi tarafından 12 Aralık 2020 tarihinde 15:00-16:00  saat aralığında “Bilgi Güvenliği  Önemi ve Farkındalığı” ve 16:00-17:00  saat aralığında “Siber Güvenlikte Siber Zorbalık”  isimli  seminerler düzenlenecektir. Dr. Serkan Gönen'in konuşmacı olduğu Bilgi Güvenliği Önemi ve Farkındalığı etkinliği ve Dr. Öğr. Üyesi Deniz Akçay’ın konuşmacı olduğu Siber Güvenlikte Zorbalık isimli seminer LMS Sanal Sınıf üzerinden gerçekleşecektir.

Etkinliklere katılım sağlamak isteyenler için aşağıdaki katılım formunun doldurulması gerekmektedir.
Katılım Formu