Reklamcılık

2020-2021 eğitim – öğretim yılında reklamcılık bölümü birinci sınıf öğrencileri ile oryantasyon

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölümü, birinci sınıf öğrencilerinin üniversiteye adaptasyonunu sağlamak için oryantasyon düzenledi.

Oryantasyon, Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Dikme ile birinci sınıf öğrencileri arasında 22 Eylül 2020 Salı günü saat 11:00’de LMS sistemi üzerinden gerçekleştirildi.

Oryantasyonda Reklamcılık Bölümü hakkında genel bilgiler, akademik kadro, danışmanlıklar, Reklamcılık Bölüm müfredatı, önlisans ve lisans eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği ve disiplin yönetmeliği, ders kayıtları, 2020-2021 güz yarıyılı eğitim-öğretimi, ara sınavlar, yarıyıl içi çalışmalar ve finaller, ÇAP, yan dal ve Erasmus gibi eğitim olanakları, Reklamcılık Bölümü’nden mezun olan öğrencilerin kariyer olanakları gibi konular üzerinde durularak birinci sınıf öğrencileri bilgilendirildi.

Oryantasyon, bölüm başkanı tarafından öğrencilere yeni akademik dönem ve üniversite yaşamlarında başarılar dilenmesiyle sonlandı.