Reklamcılık

Bölüm Başkan Yardımcımızdan Bildiri Sunumu

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından düzenlenen V. Uluslararası Yeni Medya Konferansı’nda Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu bildiri sunumu gerçekleştirdi.

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası Yeni Medya Konferansı’nda Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu, “Pandemi Sonrasında Giyim Markalarında Dijital İletişim, Yeni Medya ve Tüketim Alanında Sürdürülebilirlik” başlıklı bildirisini sundu. Sucu’ ya göre giyim markalarının pandemi sürecinde daha steril ve güvenli olarak görüldüğü dijital satış ve pazarlama çalışmaları pandemi sonrasında da sürdürülebilir bir hale gelmektedir. Bu yönde, tüketici davranışlarında hızlı bir dönüşüm yaşanarak bilgi edinme, satın alma, yorumlama ve satın alma sonrası süreç ve desteklerinde iletişim ve tüketim alanında sürdürülebilir bir davranış değişikliğine gitmeleri söz konusu olmaktadır. Bu bağlamda, yaşanan bu gelişmeler iletişim kurma ve ekonomik alanda markaların sürdürülebilir çalışmalarını dönüşüme uğratmaktadır.

Bildiri özet metnini detaylı incelemek için tıklayınız.