Reklamcılık

Bölüm Başkanı ve Bölüm Başkan Yardımcısı uluslararası konferansa katıldı

Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Dikme ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu “1st International Hazar Scientific Research Conference”a katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Dikme, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu ve Kocaeli Üniversitesi, İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Ali Hakan Türkay, 18-20 Eylül 2020 tarikleri arasında birincisi gerçekleştirilen “International Hazar Scientific Research Conference”a katıldı.

“Örgütsel Davranış ve Örgüt Kültürü Bağlamında Teknoloji-Örgüt İlişkisi (The Relationship of Technology and Organization in the Context of Organizational Behavior and Organizational Culture)” isimli bildirileri ile Dikme, Sucu ve Türkay, literatürde yer alan kavramsal tanımlamalar ve açıklamalar doğrultusunda teknoloji-örgüt ilişkisini; örgütsel davranış ve örgütsel kültür bağlamında incelediler. Ayrıca Dikme, Sucu ve Türkay teknoloji-örgüt ilişkisini mevcut araştırmalar üzerinden değerlendirdiler.

Bildiri özetini detaylı incelemek için tıklayınız.