Reklamcılık

Bölüm Başkanımız “Örgüt Kültürü, Liderlik ve Performans” isimli bildiriyle uluslararası konferansa katıldı

Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Dikme “Tokyo Summıt-II/II. International Conference on Innovative Studies of Contemporary Sciences”a katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Dikme ve Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Binnur Turan, 17-19 Ağustos 2020 tarihleri arasında ikincisi gerçekleştirilen “International Conference On Innovative Studies Of Contemporary Sciences”a katıldı.

“Örgüt Kültürü, Liderlik ve Performans” isimli bildirileri ile Dikme ve Turan, örgütsel yapıların ve örgütsel kültürlerin liderlik ve performans üzerinde nasıl bir etki yarattığını incelediler. Bu bildirinin amacı doğrultusunda Dikme ve Turan, örgüt kültürü kavramını, özelliklerini ve boyutlarını tanımladıktan sonra örgüt kültürünü liderlik ve performans bağlamında değerlendirdi.

Bildiriyi detaylı incelemek için tıklayınız.