Reklamcılık

OneWord Dijital İçerik Ajansı, İçerik Üretimi dersine konuk oluyor

OneWord Dijital İçerik Ajansı ve SEOArt, 8 Kasım, saat 10:00’da İçerik Üretimi dersimize konuk olarak katılacaklar.

Sektörde pek çok kurum ve kuruluşa içerik hizmeti veren OneWord Dijital İçerik Ajansı kurucusu Ferit Ömeroğlu ve SEOArt kurucusu Oktay Çomak, 8 Kasım Pazartesi saat 10:00’da İçerik Üretimi dersimize konuk olarak katılacaklar. 2014 yılından bu yana dijital iletişim sektöründe önemli işlere imza atan Ferit Ömeroğlu ve SEOArt kurucusu ve SEO Uzmanı Oktay Çomak bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşacaklar.

Söyleşide web içeriklerinin oluşturulması, işlenmesi ve yayınlanması; arama motoru optimizasyonu, web trafiğinin artırılması gibi konular ele alınacak. Yeni Medya alanında kariyer hedefi olan öğrencilerimiz için faydalı olacak bu etkinliğe ders dışından katılım da sağlanabilecek. Etkinlik Google Meet üzerinden gerçekleştirilecek.

Katılım linki: meet.google.com/mpx-xmkb-gah

Haberin kaynağı için tıklayınız.