Reklamcılık

Online Ofis Saati Uygulaması ile Öğrencilerimizde Bir Araya Geliyoruz

İstanbul Gelişim Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nde ders veren öğretim üyelerimiz ile öğrencilerimiz “Online Ofis Saati” uygulaması ile bir araya geliyor.

Pandemi sebebiyle uzaktan eğitime geçen öğrencilerimizin sorularını dinleyebilmek ve onlarla birebir iletişime geçebilmek için üniversitemizde online olarak yapılan “Ofis Saati” uygulaması gerçekleşmeye başlamıştır. İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nde ders veren öğretim üyelerimiz öğrencilerimiz ile ders kapsamı dışında her hafta belirlenen gün ve saatlerde bir araya gelmektedir.

Reklamcılık Bölümü’nde ders veren değerli öğretim üyelerimiz ile ders kapsamı dışında yapılan “Online Ofis Saati” görüşmelerinin gün ve saat bilgileri aşağıda paylaşılmıştır:

Doç. Dr. Hüseyin DİKME: Çarşamba 14:30-15:00
Dr. Öğr. Üyesi İpek SUCU: Salı 09:00-10:00