Reklamcılık

Reklamcılık Bölümü öğrencilerine oryantasyon

İstanbul Gelişim Üniversitesi Reklamcılık Bölümü, birinci sınıf öğrencilerinin üniversiteye adaptasyonunu sağlamak için oryantasyon düzenledi.

Oryantasyon, Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Dikme, Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İpek Sucu, Reklamcılık Bölüm Öğretim Üyesi Dr. Aysun Kaya ve Bölüm Araştırma Görevlisi Aydan Ünlükaya'nın katılımıyla 26 Eylül 2019 Perşembe günü saat 13.00’de J Blok 358 numaraları derslikte gerçekleştirildi Oryantasyonda ders içerikleri, Erasmus, ÇAP ve Yandal, gelecek planlama, reklam ajanslarının durumu, reklam dünyası ve güncel gelişmeler, teori ve pratiğin tartışılması, öğrenci kulüpleri gibi konular konuşuldu.

Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından oryantasyon, bölüm öğretim üyeleri tarafından öğrencilere yeni akademik dönem ve üniversite yaşamlarında başarılar dilenmesiyle sonlandı.