Reklamcılık

Reklamcılık Bölümü Online Tanıtım Günleri gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Reklamcılık Bölümü'nün online tanıtım günlerinde, bölüm hakkında merak edilenler yanıtlandı.

Covid-19 pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu'nun konuk olarak katıldığı programda İstanbul Gelişim Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nün tanıtımı yapıldı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda, Reklamcılık Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları canlı yayında yanıtladı.

Reklam nedir?, Reklamcılık Bölümü nedir?, Reklamcılık Bölümü mezunları hangi alanlarda istihdam edilir?, Reklamcılık Bölümü müfredatında hangi dersler yer almaktadır?, Bölümün öğrencilere sunduğu teorik ve uygulamalı dersleri nelerdir?, bölüm öğrencilere hangi imkânları sağlamaktadır gibi sorular bu oturumda yanıtlandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nün tanıtım günlerini İGÜ Instagram hesabından izleyebilir, ayrıca İGÜ YouTube kanalından tanıtım günlerinin video kayıtlarına ulaşabilirsiniz.