Reklamcılık

Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu İstanbul Gelişim Üniversitesi 9. Medya Ödülleri’nde Ödül Verdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından 9’uncusu düzenlenen Medya Ödülleri sahiplerini buldu. Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı ve İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu ödül töreninde En İyi Türkçe Radyo Kanalı Alem FM’e ödülünü takdim etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul Gelişim Üniversitesi Medya Ödüllerinin 9’uncusu 9 Haziran 2022 Perşembe günü gerçekleşti. Üniversitenin Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine sanat, futbol ve medya camiasından katılım sağlanırken, öğrenciler sektör duayenleri ile bir araya geldikleri için eğlenceli anlar yaşadı. Başarılı sunucu Hilal Ergenekon’nun sunduğu ödül töreninde Yaşam Boyu Onur Ödülü Orhan Gencebay’a, En İyi Yönetmen Ali Eşitmez’e, Onur Ödülü Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’a verilirken, En İyi Haber Ajansı ise İhlas Haber Ajansı olarak seçildi. Toplamda 52 kategoride ödüllerin takdim edilmesi ise Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin ve üniversite öğretim görevlileri tarafından gerçekleşti. En İyi Türkçe Radyo Kanalı kategorisi de Reklamcılık Bölüm Başkan Yardımcısı ve İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu tarafından Alem FM’e verildi.